Ulasan ngeunaan Erogen X

  • Yuliana
    Kuring masihan kado ka salaki kuring, Erogen X Penis Enlargement Gel. Éta ukuran normal, tapi kuring hoyong hubungan séks tibatan lalaki. Ayeuna predator asli parantos gugah di anjeunna! Anjeunna bungah ku toél naon waé. Anjeunna henteu nganggo gél ku cara naon waé sapanjang jaman sateuacan rapat urang, tapi sirit na langkung lami, ogé langkung kentel.
    Erogen X
  • Hendri
    Abdi parantos lami hoyong mésér produk sapertos kitu. Kuring mendakan gél Erogen X, ogé mésér kalayan pangiriman. Gél mantuan kuring, kuring ngalakukeun pijet sirit kalayan dukunganna 2 kali sapoé. Gélna diterapkeun ogé, kuring ngan saukur ngarasa parasaan pikaresepeun. Total pikeun sasih + 4 cm.
    Erogen X
  • Agus
    Kuring mésér Erogen X dina halaman wéb resmi, sabab kuring ngartos yén di toko SD dina Internét, distributor ogé sering palsu. Penting pikeun kuring pikeun terang yén kuring leres-leres nganggo ubar aslina. Gél ngabantosan kuring ngadamel sirit kuring langkung kentel, sareng ogé mantengkeun 4 séntiméter. Hasilna disimpen.
    Erogen X
  • Ricky
    Erogen X mangrupikeun gél anu pangsaéna anu kuring kantos anggo. Kuring parantos lami narékahan pikeun ngagedekeun sirit kuring, kuring ngan ukur sapuluh cm, tapi diaméterna lumayan ageung. Awéwé henteu ngangluh ku cara naon waé, tapi kuring sering hoyong anu langkung. Gél ngabantosan kuring, ayeuna langsung atra yén kuring ngagaduhan sirit ageung, éta ogé henteu nyababkeun masalah deui.
    Erogen X
  • Andri
    Gél Erogen X ngabantosan kuring milarian jalan kaluar pikeun masalah anu hipu pisan. Kabogoh ngora kuring ngawartoskeun kuring yén sadayana nyugemakeun anjeunna ku jilid kuring, nanging, salaku wawakil séks anu langkung kuat, kuring hoyong langkung ti opat belas cm. Erogen X ngarengsekeun masalah ieu dina hiji satengah bulan kalayan bantosan sirit ningkat ku 4 séntiméter.
    Erogen X
Peunteun pangguna Erogen X
4.4
29